Z žalostjo v srcu, moram zapisati, da nas je danes zapustil MARKO ELSNER, član našega Izvršnega odbora, nekdanji vrhunski igralec NK Olimpija, Crvena Zvezda Beograd ter številnih tujih klubov,jugoslovanski in slovenski reprezentant.

Marko je pred dobrim mesecem dni praznoval 60 let. Rojen je bil 11.aprila 1960. Mnogo bitk je preživel, toda težka in zahrbtna bolezen, ga je premagala.

Izgubili smo veliko osebnost.

Težko je v tem trenutku še karkoli drugega zapisati.

Vse podrobnosti o njegovi zadnji poti, bomo objavili na tej spletni strani.

Iskreno sožalje najožji družini pokojnega Marka.

Predsednik ŠD Veterani NK Olimpija Ljubljana

Janez Zupančič

NK Olimpija v sezoni 1982/1983, b 1. Yu ligi, takrat še z MARKOM ELSNERJEM.
Na prednovoletnem srečanju 17.12.2019. Zelo razpoloženi MARKO ELSNER, družbi dveh bivših soigralcev, Radeta Vujnoviča in Jožeta Prelogarja. Vsi trije so člani Izvršnega odbora ŠD Veterani NK Olimpija Ljubljana.
V družbi veselega MARKA ELSNERJA, na prednovoletnem srečanju veteranov Olimpije, 17.12.2019. Ponosen sem in v čast mi je, da sem lahko igral skupaj s tako vrhunskim nogometašem, predvsem pa izjemnim človekom.
Na večnem derbiju med veterani NK Olimpija in NK Maribor-16.03.2019, MARKO ELSNER, v vlogi vodje te ekipe, seveda ni manjkal.
Leto 2007-MARKO ELSNER (čepi, drugi z leve), se je vedno odzval tudi na humanitarne akcije-Evropa Donna 2007-Igrišče tedanjega NK Factor
Novice Evropa Donna-Revija za zdrave in bolne-Priloga Naše žene-številka 27-September 2007
Humanitarna tekma 2007-Evropa Donna
tudi dnevni časopisi so poročali o tej tekmi- Vir: neprepoznan na prejeti fotografiji.