Začenja se toplejše pomladansko vreme. Trenutno situacija sicer ni obetavna. To pa ne pomeni, da smo ostali brez povabil na posamezne dogodke, katerih organizatorji so drugi klubi ali društva.

Izpostavljam tri takšna srečanja, ki so že potrjena in sicer :

  1. v Trbojah pri Kranju, dne 10.06.2023, odprtje prenovljenega igrišča z naravno travo. Po krajšem turnirju treh ekip, sledi velika zabava z veselico;
  2. v Bakovcih pri Murski Soboti, dne 17.06.2023, obletnica športnega društva, z igranjem prijateljske tekme z njihovimi veterani. V tem društvu še vedno delujejo ljudje, ki so v preteklosti sestavljali najmočnejše društvo prijateljev NK Olimpija Ljubljana, ki je nastopalo v 1. jugoslovanski ligi. Še vedno so zvesti navijači Olimpije;
  3. na Ljubnem ob Savinji, dne 09.09.2023, odprtje novega igrišča z umetno travo z revijalno tekmo veteranov Ljubna in Olimpije.

Pričakujem, da se bomo za vse te nastope ustrezno organizirali, sestavili kvalitetno veteransko moštvo in s tem dali nogometni prispevek k zgoraj omenjenim dogodkom.

Vse ostale informacije bodo na tej spletni strani in z SMS obvestili.

Vljudno prosim vse veterane, da takoj začnejo s potrjevanjem udeležbe na vseh treh srečanjih in da na to obvestilo opozorijo tudi svoje kolege. Seznam potencialnih igralcev in spremstva je v prilogi.

Ob tem pa izpostavljam, da bodo v primeru prijave igrali na začetku tekme naslednji kandidati : Matović, Jakopič, Bajec in Stoilkovsky. Na seznamu so tudi nekateri vabljeni igralci, ki so bili z Olimpijo že prisotni na nekaterih tekmah.

Lep pozdrav

Janez Zupančič

Predsednik ŠD Veterani NK Olimpija Ljubljana