V 6.krogu prihaja na stadion Stožice trenutno vodilni prvoligaš NK Celje. to bo zagotovo zanimivo srečanje, kajti na klopi Celja je trener Alberto Riera, ki je letos z Olimpijo osvojil naslov državnega in pokalnega prvaka. Razen tega pa bo tudi ta tekma imela solidarnostno noto. Celoten izkupiček prodanih vstopnic bo namenjen za odpravo posledic katastrofalnih poplav.

Veterani športnega društva NK Olimpija bomo podobno, kot na tekmi z Domžalami sodelovali v tej akciji kluba. Pričakujem, da se nas bo tokrat zbralo več, kot na tekmi z Domžalami in zato vas še posebej pozivam na udeležbo.

Kdor se ne bo udeležil tekme pa lahko nakaže na TRR športnega društva minimalno 10,00 EUR. Po zaključku bomo vse skupaj nakazali na TRR, na katerega bo sredstva nakazal tudi klub.

V tem trenutku še ni znano, na katero mesto na stadionu nas bo razporedil klub. Pričakujem, da bo to VIP-1 za vse bivše igralce NK Olimpija in Beli VIP, za ostale člane športnega društva.

Zaradi izdelave potrebnega seznama za udeležbo, prosim, da v skladu s pravili za potrditev udeležbe na tekmi, vsi evidentirati pošljete SMS sporočilo na mojo telefonsko številko (vam je že znana) z DA, če boste prisotni in NE, če boste odsotni. Če sporočila ni, to pomeni NE (odsotnost). Sporočilo je potrebno poslati do jutri, sobota 26.08.2023, do 19.00 ure.

V izogib težavam pri vstopu, ki so se pojavile na zadnji tekmi proti Qarabagu, prosim, da spoštujete režim prijave. Od te ure dalje, bodo sporočila vsakega pošiljatelja avtomatsko zavrnjena.

Vsem, ki ste prisotnost potrdili hkrati za tekmo s Qarabagom in Celjem (to je bilo zahtevano), sporočila ni potrebno pošiljati.

Lep pozdrav

Janez Zupančič

Predsednik ŠD Veterani NK Olimpija Ljubljana