Jutri, 6. julija pripravlja NK Olimpija velik dogodek “ZMAJEV PIKNIK“, v Stožicah. Program začne že ob 10.00 uri z nogometnim turnirjem, piknik in koncert velikega pristaša Olimpije PERA LOVŠINA, pa ob 16.00 uri. Zaključek skoraj celodnevnega dogajanja pa bo še večerna prijateljska nogometna tekma med Olimpijo in Partizanom iz Beograda, z začetkom ob 20.15 uri. Sodelovanje na pikniku in tekmi, s tem še ni zaključeno. Za ceno samo 10,00 EUR, je poleg pogostitve na pikniku (gratis obrok pri žar mojstrih), ogleda jutrišnje tekme, vključen še ogled 1. kvalifikacijske tekme za Ligo prvakov, z moštvom RIGAS FS, dne 11.julija 2019.

Kar težko je verjeti, kaj vse je ponujeno ljubiteljem nogometa, predvsem pristašem Olimpije. To velja izkoristiti. Stožice bi morale biti polne na obeh tekmah.

Ni dvoma, da so se v klubu zelo potrudili. Prav zato pozivam vse veterane NK Olimpija, bivše soigralce, da se udeležijo jutrišnjega dogodka ter seveda 1.kvalifikacijske tekme. Pozivam, da vsak kupi tudi vstopnico in jo podari sorodniku, prijatelju, znancu. Vsi člani društva veteranov imamo zagotovljen vstop, zato bi z nakupom vstopnice, vsaj delček prispevali v klubsko blagajno. Sam sem to že storil. Da to drži, v zaključku tega vabila prilagam fotografijo uradnega letaka za “Zmajev piknik” in fotografijo, kaj vse se prejme za skromnih 10,00 EUR.

Pokažimo pozornost do Olimpije. Se vidimo jutri.

Janez Zupančič

Predsednik ŠD Veterani NK Olimpija Ljubljana

Uradno vabilo “Zmajev piknik, 06.07.2019

Vse to je na razpolago v okviru Zmajevega piknika, za samo 10 evrov.