ŠD Veterani NK Olimpija Ljubljana                                                                             11.10.2023

Funtkova ulica 19, 1000 Ljubljana

VABILO

Vabim vas na razširjeno sejo Izvršnega odbora ŠD Veterani NK Olimpija Ljubljana, ki bo v ponedeljek 16.10.2023, z začetkom ob 13.00 uri, v prostorih sejne sobe ŠC Triglav, Jama za Bežigradom.

Predlagam naslednji dnevni red :

  1. Nadomestitev (začasna) člana IO društva, zaradi smrti dosedanjega člana Radeta Vujnoviča,
  2. Kratko poročilo o poslovanju v letu 2023 in podrobna predstavitev poslovanja v obdobju Julij-Avgust 2023,
  3. Sodelovanje z matičnim klubom NK Olimpija, v tekmovalni sezoni 2023/2024,
  4. Obisk grobov preminulih soigralcev, ob dnevu mrtvih,
  5. Pobude in predlogi.

Prosim za točen prihod.

Predsednik ŠD Veterani NK Olimpija Ljubljana

mag. Janez Zupančič univ.dipl.oec.

Kratka pojasnila  k posameznim točkam (podrobno s preglednicami in predlogi, neposredno na seji):

Ad./1

Za nadomestnega člana IO društva predlagam Dinka Vrabca. Dobil sem že njegovo soglasje. Članstvo je začasno, ker so v skladu s Pravili društva člani IO izvoljeni na rednem Občnem zboru.

Ad./2

Dobili smo nekaj novih članov iz vrst bivših nogometašev Olimpije, kot tudi simpatizerjev društva. Za evropsko tekmo z Galatasarayem smo kupili tudi dodatne vstopnice. Prispevali smo tudi sredstva za odpravo posledic poplav. Razlika med prihodki in odhodki je pozitivna.

Ad.3/

Matični klub je sodeloval z nami pri izvedbi nogometnih akcij v Trbojah pri Kranju in v Bakovcih, kamor smo bili povabljeni, z opremo in darili za gostitelje. Ovir ni bilo tudi pri ogledu prvenstvenih tekem ter kvalifikacijskih evropskih tekem. Bistvene spremembe so nastopile po uvrstitvi v skupinski del Konferenčne lige, za vse naše članstvo (bivši igralci, drugi uradni člani društva).